Hüppa sisu juurde

Ruja EP 1979

Autor Sisu
muhepontsik
Postitatud 2014-08-27 21:48:37. Tsiteeri

Tere !
Kas vastab tõele ,et üldsus,bändiliikmed ise, nii tollal kui ka praegu,plaadi väljastanud asutus (???????) jne. tavalised muusikasõbrad, peavad seda "Põhi,Lõuna,Ida,Lääs" nimeliseks väljaandeks nagu väidab üks Discogs nimeline formuleering kusagil netiavarustes?? Ruja Kui see on tõesti nii, miks ei ole seda plaadil ega ümbrisel ning mujal meedias ja internetis sellisena peale Discogs-i kajastatud? Kahjuks ei tunne isiklikult kedagi bändist ega tea ühtegi inimest kes jänkidele vastu näppe andes väite kolinal ümber lükkaks.

ago
Postitatud 2014-08-29 10:17:45. Tsiteeri

See plaadinimi on tõenäoliselt kellegi omaalgatuslik genereering plaadi esimese laulu järgi ... (pealkirjata luuletustelegi antakse nimetus tihti esimese rea järgi)

Muide, viitan, et foto all olev link "more images" avab väärt fotod plaadiümbrisest ja plaadist.

muhepontsik
Postitatud 2014-08-29 18:21:16. Tsiteeri

Tere !
Selle teema siia püstitades lootsin tagasisidet kelleltki kes on mingil moel seotud Ruja endaga ja annaks omapoolse kommentaari, et "jah, see on nii tõesti !" (nagu väidab Discogs) või "ei, see ei ole nii !" Ehk siis kas selle plaadi näol on tegemist Ruja omanimelise, nimeta jne. reliisiga.
Tänud vihje eest - need pildid seal on minu üles laetud.

muhepontsik
Postitatud 2014-09-11 11:06:11. Tsiteeri

ahoi !
on kellelgi mingeid ideid kuidas selle 7 tollisega jääb? kuidas muusikud ise sellesse suhtuvad? nimeta? nimega? millise nimega?

Vasta & Uus teema